Bazata pe alimentația naturală și evitarea constantă a ingredientelor artificiale, produsele asigură o dietă sănătoasă și echilibrată în armonie cu nevoile naturale prin componentele inglobate in retete :
Ø Uleiul de Somon
•Promovează o blană strălucitoare, groasă, si o piele durabilă
•Are efect de susținere asupra iritațiilor pielii și alergiilor cutanate
•Conține acizi grași polinesaturați, de care organismul are nevoie pentru :
vA repara, reînnoi și regenera celulele.
vA susține digestia,
v Are efect antiinflamator și reglează tensiunea arterială și nivelul lipidelor din sânge.
vAcidul gras omega-3 DHA conținut, are un efect pozitiv asupra creierului și vederii.
ØUleiul de Ciulin
•Este bun pentru piele și blană și ajută, de asemenea, împotriva mâncărimii.
•Contine Acid linoleic care sustine metabolismul,sistemul cardiovascular și previne bolile.
•Contine Vitamina E care are efecte antiinflamatoare și susține sistemul imunitar.
ØUrzica
•Are un efect pozitiv asupra metabolismului.
•Stimulează funcția rinichilor, scade acidul uric și ameliorează diareea.
•Are efecte analgezice/antiinflamatorii.
Ø Păpădia
•Conține multe vitamine și minerale, dar mai ales o proporție foarte mare de substanțe amare care favorizează și susțin digestia.
• Întărește funcția stomacului și are un efect vindecător asupra problemelor stomacului.
Ø Morcovi
•Sunt o sursă excelentă de fibre, si sunt plini de vitamina A și beta-caroten care promovează sănătatea ochilor și vederea.
Ø Coji de oua
•Sunt o sursă naturală de calciu. Acesta întărește oasele și dinții și usțin sănătatea articulațiilor și a cartilajelor.
Ø Taurina
•Este un aminoacid esențial și este deosebit de importantă pentru pisici, deoarece menține funcții importante ale corpului și nu poate fi produsă de pisica însăși.
•Taurina promovează absorbția grăsimilor valoroase din alimente, ajută la reglarea temperaturii corpului și susține sistemul imunitar.
•De asemenea, susține menținerea unei retine sănătoase și a funcției inimii, precum și dezvoltarea creierului.
Compozitie: 51,6% carne de pui (formată din carne de pui, stomac de pui, inimi de pui, gât de pui, ficatei de pui, bulion de pui), 44,4% carne de vită (formată din carne de vită, plămâni de vită, inimi de vită, bulion de vită), 3% morcovi, 1% minerale
Analiza nutritionala: Proteină brută 10,8; Grăsimi brute 7,3%; cenușă brută 2,5%; Fibră brută 0,4%; Umiditate 78%
Aditivi tehnologici: Vitamina D3 200 iU; Zinc sub formă de sulfat de zinc, monohidrat 25 mg/kg; Mangan ca sulfat de mangan II, monohidrat 1,4 mg/kg; Iod ca iodat de calciu, anhidru 0,75 mg/kg; Taurină 1.500 mg/kg